Encara hi ets a temps: Inscriu-te a la 35a Cursa Popular Vila de Sant Boi

 a Esport i salut

Serà el proper 6 de novembre i es podrà participar amb una de les 4 modalitats disponibles: 10K, 5K, Kids i Family Race.

Les inscripcions estaran obertes fins al 2 de novembre.

El proper 6 de novembre tindrà lloc la 35a edició de la Cursa Popular de Sant Boi, organitzada pel Club d’Atletisme Sant Boi i l’Ajuntament de Sant Boi, i coorganitzada pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Després de dos anys des de l’última edició, la cursa més multitudinària de la ciutat es corre de nou amb fins a 4 modalitats diferents (10K, 5K, curses Kids i Family Race).

Enguany, la cursa torna a comptar amb la clàssica sortida i arribada a l’Estadi d’Atletisme Constantí Miranda. A més, els circuits de 10K i 5K creuaran el recinte del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. En aquesta edició, la cursa torna a estar molt vinculada a les entitats locals, com el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, el Club Ciclista Sant Boi, el comerç local i les empreses vinculades al teixit santboià.

Les inscripcions estaran obertes fins al 2 de novembre a les 12h. No et quedis sense plaça!

Corre per una causa solidària i ajuda als més vulnerables

Per cada inscripció a la cursa amb distància de 10K i 5K el Club Atletisme Sant Boi farà un donatiu de 0,50 € al Parc Sanitari Sant Joan de Déu per al projecte Emergències socials: Atenció a primeres necessitats.

Aquest projecte està vinculat a la vulnerabilitat social i econòmica, que incideixen de manera molt significativa en la qualitat de vida, en la salut i en el benestar de les persones, així com en l’èxit dels seus tractaments sanitaris. Davant d’aquestes situacions, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu treballa per l’equitat i per oferir suport (econòmic, formatiu o professionalitzat) per tal de garantir l’accés a la sanitat i millorar la qualitat de vida de les persones ateses que no disposen de recursos suficients.

Per a tot aquell que vulgui col·laborar una mica més podrà augmentar el seu donatiu fins als 20€.

T’apuntes a córrer amb nosaltres? T’hi esperem!

Presentació 35a Cursa Popular Vila de Sant Boi

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search