Agraïment a les persones jubilades!

 a Esdeveniments, Jubilacions, Professionals

Dimecres dia 20 va ser un dia molt especial per al conjunt de professionals que s’han jubilat al llarg del 2023. L’Auditori del Parc Sanitari Sant Joan de Déu va acollir un petit acte d’homenatge on van poder assistir acompanyats de les seves famílies.

Un esdeveniment destinat a agrair-los tots aquests anys dedicats a cuidar de les persones ateses al Parc, però també, de la resta de professionals de la institució i que no vol ser pas un comiat, ja que la idea és que els professionals puguin continuar vinculats d’alguna manera, ja sigui amb l’aportació dels seus coneixements o formant part de l’equip de voluntariat.

L’acte va comptar amb la representació del Comitè de Direcció i dels Germans de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu, que van voler acompanyar en aquest moment les persones jubilades i els seus acompanyants.

El Dr. Sebastià J. Santaeugènia, director gerent del Parc Sanitari SJD, va agrair públicament el compromís, la passió i l’esforç que els professionals que es jubilen han demostrat al llarg de tots aquests anys i ha recordat que “el Parc és el que és, gràcies a totes les persones que han treballat aquí”.

Per la seva part, el Germà Ramón Martín, va destacar que  “sou gran grup humà que ha dedicat el millor de la seva vida laboral al servei de l’hospitalitat”; i la Maria Sanz, directora de Persones i Valors, va afegir “heu fet el bé, fent-ho bé. Gràcies”.

Aquest acte d’agraïment, va iniciar-se amb la projecció d’un vídeo on estaven representades totes les persones jubilades al llarg de l’any i que podeu veure fent clic en el següent enllaç.

Moltes gràcies!

 

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search