Anna Vives, padrina del 8è Cros Solidari per la Salut Mental

 a Institució
​Un any més, la localitat de Sant Boi de Llobregat acollirà la celebració del Cros Solidari per la Salut Mental organitzat pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu, el Club Atletisme Sant Boi i l’Ajuntament de la localitat. El Cros, que aquest any arriba a la seva vuitena edició, es disputarà el proper diumenge 15 de desembre.

 
 

L’edició d’enguany serà especial i es que tindrà una padrina de luxe: Anna Vives. L’Anna és una noia amb Síndrome de Down que ha creat la seva pròpia tipografia de lletra. L’objectiu d’aquesta iniciativa, que també vol representar a tot un col·lectiu, és poder difondre i potenciar els valors associats a la lletra: la igualtat social i la importància del treball en equip sumant capacitats.

 
 

Pel que fa a la disputa del 8è Cros Solidari per la Salut Mental, el Parc de la Muntanyeta acollirà aquesta prova esportiva i solidària on hi haurà curses de diverses modalitats per un total de més de 1000 corredors i corredores. Primer serà el torn de les curses per a participants als Jocs Escolars. Desprès es podrà veure la categoria de Salut Mental i, un cop finalitzada aquesta cursa, es disputarà la categoria OPEN Popular.

 
 

El Cros està dintre del circuit de Cros de la Federació Catalana d’Atletisme/Consell Esportiu del Baix Llobregat i és puntua per a la classificació del Campionat de Catalunya de Cros.

 
 

La recaptació del Cros Solidari per la Salut Mental es destinarà a l’Obra Social de Sant Joan de Déu per a la recerca en malalties mentals.

 
 

Cros OPEN INFANTIL:

 
Participants Jocs Escolars

No participants Jocs Escolars: Enviar un correu electrònic amb les dades personals a:jjeesantboi@cebllob.cat

Veure horari de curses

Llegir reglament
 

Cros OPEN POPULAR:

Inscripcions
 

Cros OPEN SALUT MENTAL:
Enviar un correu electrònic amb les dades personals a: comunicacio@pssjd.org

​* Consulta el llistat d’inscrits

* Veure Circuits del Cros
 

Amb la col·laboració especial d’Anna Vives
L’Anna Vives és una noia amb Síndrome de Down que ha volgut crear la seva pròpia tipografia de lletra per poder difondre i potenciar els valors associats a la mateixa: la igualtat social i la importància del treball en equip sumant capacitats.
 
Els recursos econòmics que s’obtenen de la tipografia es destinen a finalitats socials.
 
La tipografia d’Anna Vives, al igual que els valors en els quals es recolza el Cros Solidari per la Salut Mental, promociona i fomenta la igualtat social, la integració i la solidaritat entre les persones.
 
Per aquest motiu, l’Anna serà la padrina del 8è Cros Solidari i la seva tipografia s’ha inclós en tot el disseny del mateix. A més, l’Anna serà l’encarregada de donar el tret de sortida a les diferents curses.

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search