Celebració de la festivitat de Sant Joan de Déu al Parc Sanitari

 a Institució
​A banda de la tradicional Eucarística a l’Església del Parc el mateix dia 8 o de les actuacions de la Coral del Parc Sanitari, aquest any podrem gaudir de xerrades com la de l’Aula Sant Joan de Déu que permetrà conèixer més detalladament la vida i obra de Sant Joan de Déu.
Aquest any, a més, s’ha organitzat un ampli ventall d’activitats que començaran a portar-se a terme des de dimarts dia 5 de març i que s’allargaran fins el 16 del mateix mes.
Celebració de l’Eucaristia a la UHPP-Brians 1, campanya de donació de sang a l’Hospital General, organització d’una festa solidària a la discoteca Up &amp Down de Barcelona, celebració del V Torneig de Futbol de Sant Joan de Déu o la 28ª Cursa Popular Vila de Sant Boi són només uns exemples del actes que es portaran a terme per commemorar el dia del patró de la nostra Institució.
Per conèixer al detall el programa d’activitats podeu fer clic aquí
Sant Joan de Déu va passar tota la seva vida al servei de la resta de persones i la seva obra continua estant-hi present arreu del món.  La seva manera de fer continua viva gràcies al valor i a la qualitat que aporten, dia a dia, els professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu en la seva assistència envers els usuaris.
Esteu tots convidats a participar en aquestes activitats!
 No podeu faltar…
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search