Celebrada la Festivitat de Sant Joan de Déu

 a Institució
​A banda de la tradicional Eucarística a l’Església del Parc el mateix dia 8, presidida aquest any pel Bisbe Agustí Cortés o de les actuacions de la Coral del Parc Sanitari i d’un grup de Gospel i d’una tuna aquest any s’han portat a terme tot un seguit d’actes vinculats a aquesta festivitat.
Des de l’Aula de Sant Joan de Déu, impartida pel Germà Pascual Piles i el Dr. Víctor Hernández Espinosa, passant per la celebració de l’Eucaristia a Brians I, la campanya de Donació de Sang, la celebració de la 28a Cursa Popular Vila de Sant Boi o la concessió del IV Premi d’Hospitalitat al projecte “Reencontrarse con el otro” de la Unitat Terapèutica de Justícia Juvenil.
Destaca també la celebració festa solidària “El Parc Sanitari amb Ghana”, celebrada a la discoteca Up &amp Down de Barcelona, que va reunir prop de 500 persones.
Us recordem, però, que les activitats vinculades a la festivitat de Sant Joan de Déu encara no han finalitzat… Divendres 15 de març es disputarà el V Torneig de Futbol de Sant Joan de Déu a Cornellà de Llobregat i dissabte 16 de març, professionals del Parc Sanitari gaudiran d’una visita a la Sagrada Família.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search