Celebrat el II Mercat de Nadal del Parc Sanitari

 a Institució
​El Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha donat el tret de sortida a les festes nadalenques amb la celebració del II Mercat de Nadal.
És un mercat on no només participen els usuaris que viuen habitualment al recinte de Sant Boi. Usuaris dels centres externs del Parc Sanitari també han estat presents en la celebració d’aquest mercat on els productes elaborats manualment són els grans protagonistes.
El Marcat de Nadal, doncs, ha esdevingut un espai on usuaris, professionals i voluntaris han compartit l’esforç i riquesa que es genera diàriament des de cada centre.
El mercat ha estat organitzat per la Comissió d’Actes Lúdics dels Usuaris del Parc Sanitari que, a més, ha participat amb un punt de venda de Ponsèties, la tradicional flor de Pasqua. Amb els diners recaptats, la comissió continuarà organitzant activitats pels usuaris.
Plantes, sabons, caixes, collarets, arracades, postals nadalenques, galetes, caga tiós o llibretes, entre d’altres productes, han format part d’aquest II Mercat de Nadal del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
Enhorabona a tots per l’esforç realitzat!!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search