El Parc Sanitari, present al 39th World Hospital Congress de la IHF

 a Institució
El 39th World Hospital Congress, organitzat per la Internacional Hospital Federation (IHF) va celebrar-se a Chicago del 6 al 8 d’octubre. Aquest congrés és una gran plataforma de networking on es tracten temes de management i lideratge de la salut  i que reuneix delegats de països com Noruega, Canadà, Hong Kong, Senegal o Estats Units.
Entorn aquest congrés van organitzar-se diverses activitats El Parc Sanitari Sant Joan de Déu va estar present en la Comunicació Oral: “Experiència de la Implementació de la Avaluació de les Noves Tecnologies en un Hospital del nostre nivell”. Mitjançant aquesta comunicació es va presentar l’experiència i els bons resultats de l’aliança amb l’Hospital Clínic.
Cal destacar que aquesta comunicació és el resultat de la feina que estan realitzant els membres de la Comissió de Noves Tecnologies formada per la Dra. Laura Sampietro, la Sra. Ana Merino, la Dra. María Luisa de la Puente, el Dr. Antoni Serrano, el Sr. Jordi Quilez, la Sra. María Martí i la Dra. Judith Hermoso. En concret, agrair a la Dra. Sampietro pel seu esforç i la seva implicació en el projecte.
A més a més, la Unió Catalana d’Hospitals va organitzar una sessió paral·lela, concretament una taula rodona, on es va tractar el fet de promoure la innovació dels hospitals en un sistema públic de salut per tal de millorar la prestació assistencial, la qualitat i l’eficiència.
La taula va estar moderana per Anna Riera, directora Sanitària, Social i de Participació Associativa de La Unió, i hi participaren Lluís Blanch, director de Recerca i Innovació de la Corporació Sanitària Parc Taulí Cristina García, directora de l’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu Laura Sampietro, adjunta a la Direcció d’Innovació i Cap de la Unitat d’Avaluació d’Innovacions Tecnològiques de la Corporació Sanitària Clínic Rosa Asbert, medical Manager de Mútua Terrassa, i Jorge Juan Fernández, director E-Health &amp Health 2.0 de l’Hospital Sant Joan de Déu.
Veure exemplar del International Hospital Federation fent clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search