El VI Torneig de Futbol Sant Joan de Déu, un exemple d’integració

 a Institució
Fa més de 10 anys que els usuaris dels Serveis de Rehabilitació del Baix Llobregat van formar l’equip de futbol que representa el Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Des d’aleshores, s’ha participat en diferents tornejos tant a nivell nacional com internacional i el Torneig de Futbol del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, que aquest any ha arribat a la seva sisena edició, s’ha convertit en una cita anual ineludible.
El torneig s’ha disputat aquest any novament al Camp de Futbol Almeda de Cornellà de Llobregat, ha contat amb la participació de sis equips i ha acabat amb la victòria del Servei de Rehabilitació Comunitària de Santa Coloma que va imposar-se en la final al Cornellà per 4 a 1.
El torneig, organitzat pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu, compta amb la col·laboració  de la Secretària General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna i el RCD Espanyol.
A l’entrega de premis hi van assistir el Sr. Santiago Siquier Fadó, representant territorial de l’Esport a Barcelona en representació de la Secretaria General de l’Esport el Germà Santiago Ruiz, Superior de la Comunitat de Sant Boi presentant de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu la Dra. Francesca Asensio, Directora de l’Àmbit Salut Mental del Parc el Sr. José Manuel Parrado, Regidor Delegat d’Acció Comunitària i Esports de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat Sr. Jaume Bantulà, Director de GRAU en Ciències de l’Activitat Física i d’Esport i representant de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna i Sònia Matías i Debora Garcia, jugadores de l’equip femení del RCD Espanyol.
Sense el suport solidari de totes aquestes institucions no seria possible portar a terme aquestes accions d’educació i participació ciutadana que tenen com a objectiu proporcionar coneixement i difusió de la malaltia mental i lluitar contra l’estigma social associat tradicionalment a aquesta malaltia.
Enhorabona a tots!!!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search