Èxit de l’acció solidària “Endolcim el Nadal dels qui més ho necessiten”

 a Institució
  • Més de 100 famílies que es troben en situació de vulnerabilitat a causa de la pandèmia rebran els dolços nadalencs recollits a l’Hospital de Sant Boi

     

  • Aquesta iniciativa forma part de la campanya del Parc Sanitari Sant Joan de Déu “No ho podem permetre. Esperes o actues?”

 

Del 26 al 30 de novembre es va posar en marxa l’acció solidària “Endolcim el Nadal dels qui més ho necessiten”, una iniciativa lligada a la campanya que des del mes de maig du a terme el Parc Sanitari Sant Joan de Déu i que dóna suport a les famílies dels usuaris de la Xarxa de Salut Mental que es troben en situació de vulnerabilitat, a causa dels estralls que està provocant la pandèmia de la Covid-19.

El resultat ha estat un èxit i la resposta de professionals i ciutadania ha superat amb escreix les expectatives inicials. Durant els quatre dies que va durar l’acció es van recollir de forma massiva dolços de Nadal per més de 100 famílies, algunes d’elles amb infants a càrrec (al voltant d’unes 350 persones). Tant el punt d’informació situat al vestíbul principal de l’Hospital de Sant Boi, com el de l’edifici Numància i els diferents centres d’atenció comunitària i penitenciària de salut mental es van veure desbordats per l’allau de bosses carregades de bombons, neules, torrons i polvorons, entre altres dolços.

Aquests dies, l’equip del voluntariat del Parc Sanitari està fent el repartiment de totes aquestes donacions per fer arribar a les famílies que més ho necessiten, tota la dolçor possible en unes dates tan assenyalades.

 

Podeu seguir col·laborant en la campanya solidària del Parc Sanitari

L’emergència sanitària i social que estem vivint a causa de la pandèmia ha provocat un agreujament de la situació econòmica de moltes famílies. Des del Parc Sanitari es va comprovar de primera mà i des de l’inici, que alguns dels nostres usuaris de la Xarxa de Salut Mental estan patint una situació d’extrema fragilitat. Moltes famílies ni tan sols poden cobrir les seves necessitats bàsiques d’alimentació i d’higiene, a causa d’aquesta situació sobrevinguda. Gràcies a aquesta campanya solidària (“No ho podem permetre. Esperes o actues?“) s’han recaptat, fins ara, al voltant de 37.000 euros, dels 50.000 globals que permetran donar suport a totes les famílies.

 

Des del Parc Sanitari Sant Joan de Déu volem agrair totes les persones, empreses i entitats que han col·laborat i ho han fet possible.

Sense tots i cadascun de vosaltres, no hauríem assolit aquest repte.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search