Inscripcions obertes per a la IX Jornada d’Ètica Assistencial (CEA)

 a Jornades

Sota el títol ‘Qui decideix sobre la meva salut: entre el paternalisme i l’abandonament’, l’objectiu de la jornada és conèixer i debatre sobre els reptes assistencials sorgits arran de la Convenció de Drets de les Persones amb Discapacitat (Nova York, 2006)

La jornada, que enguany estarà acreditada, comptarà amb una intervenció sobre el nou marc legal i tres taules rodones de reflexió

L’assistència requereix inscripció prèvia, tant en la modalitat presencial com en l’online, i estarà activa fins al 20 de setembre

El pròxim 25 de setembre tindrà lloc, en format híbrid, la IV Jornada d’Ètica Assistencial (CEA) del Parc Sanitari SJD. Sota el títol ‘Qui decideix sobre la meva salut: entre el paternalisme i l’abandonament’, la jornada tractarà sobre els reptes assistencials que sorgeixen arran de la Convenció de Nova York. Com a novetat, aquesta edició serà acreditada pel Consell de Col·legis de Metges de Catalunya.

Concretament, el nou paradigma impulsat per la Convenció de Drets de les Persones amb Discapacitat (Nova York, 2006) i la seva aplicació legal efectiva a Espanya des de 2021 està generant molts dubtes als professionals que han d’adaptar las seves pràctiques a aquest model en el qual han d’ajudar a decidir a les persones ateses. En aquest marc, és habitual trobar situacions on resulta difícil conjugar respecte i protecció, i això pot generar sentiments de culpa entre els professionals.

Dirigint la mirada cap a iniciatives com la planificació de decisions anticipades o els Quality Rights de l’Organització Mundial de la Salut us convidem a una nova edició on compartir plegats dubtes i coneixement, deliberant al voltant de les diferents dimensions de la cura i sobre allò que significa, en essència, respectar l’altre.

L’assistència a l’acte requereix inscripció prèvia (fins al 20 de setembre), a través dels següent enllaços:

Per a més informació podeu consultar el programa de la jornada, en català o castellà.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search