IV Torneig de Futbol Sant Joan de Déu

 a Institució
Fa més de 10 anys que els usuaris dels Serveis de Rehabilitació del Baix Llobregat van formar l’equip de futbol que representa el Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Des d’aleshores, s’ha participat en diferents tornejos on s’han establert relacions amb equips d’altres països com ara Itàlia, un país on es treballa molt àmpliament la inclusió social de les persones amb malaltia mental a través de l’esport.
Ara, doncs, ha arribat el moment de celebrar una nova edició del Torneig de Futbol Sant Joan de Déu. Serà la quarta edició d’un torneig que s’ha convertit en un gran exemple d’integració mitjançant l’esport.
El torneig es disputarà, novament, al Camp Municipal de la Via Ferrea de Cornellà de Llobregat. La cita és el proper divendres 30 de març a partir de les 10 del matí. Els equips participants en l’edició d’enguany són:
–       Servei de Rehabilitació Comunitària Cornellà
–       Servei de Rehabilitació Comunitària Cerdanyola
–       Servei de Rehabilitació Comunitària Santa Coloma
–       Combinat Hospital de Dia Esplugues/Numància i Ciutat Vella
–       Equip d’Hospitalització
–       Conjunt italià de Lecce
El torneig, organitzat pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu, compta amb la col·laboració  de l’Obra Social Sant Joan de Déu la Secretària General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna la Universitat Ramon Llull i el RCD Espanyol.
A l’entrega de premis, prevista cap a les 13.30 hores, assistiran els diferents representants de les entitats col·laboradores del torneig que, amb el seu suport solidari, fan possible aquestes accions d’educació i participació ciutadana amb l’objectiu de proporcionar coneixement i difusió de la malaltia mental i l’estigma social.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search