Carregant Esdeveniments

« Veure tots

VI Congrés Català d’Infermeria de Salut Mental

4 Juny - 5 Juny

“Canviant l’escena de la salut mental” és el lema d’aquesta cita anual que pretén esdevenir un punt de trobada entre persones ateses i professionals. El Parc Sanitari Sant Joan de Déu hi estarà representat amb l’infermer Josep Ramon Rizo, que aportarà la seva experiència en l’àmbit d’acompanyament i cures a la gent gran. 

El Teatre Auditori Felip Pedrell de Tortosa acollirà la sisena edició del Congrés Català d’Infermeria de Salut Mental, una cita que té com a objectiu principal oferir nous enfocaments i eines terapèutiques en favor de la recuperació de les persones. Durant la trobada hi haurà diverses taules rodones coordinades per activistes de les associacions en primera persona, en les quals una obra artística servirà de fil conductor per aportar coneixements sobre temes que afecten el dia a dia tant dels professionals de la salut mental com dels ciutadans que conviuen amb un trastorn.

El congrés compta amb la participació de Jordi Ramon, infermer del CSMA de Cornellà de Llobregat del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, que parlarà de la seva experiència per acompanyar les persones grans i millorar-ne la qualitat de vida.

Podeu consultar el programa complet del VI Congrés Català d’Infermeria de Salut Mental fent clic aquí.

Mostra els detalls

Inici:
4 Juny
Finalització:
5 Juny
Web:
http://ccism.ascisam.cat/

Organitzador

Associació Catalana d’Infermeria de Salut Mental
Email:
congresascisam@gmail.com
Web:
https://www.ascisam.cat/
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

Start typing and press Enter to search