L’SJD Hospital de Sant Boi impulsa el projecte ‘Tu m’has fet somriure’ en col·laboració amb escoles de la localitat

 a Hospital de Sant Boi, Projectes, Solidaritat

L’alumnat de 3r de primària de l’Escola Molí Nou i l’Escola Marianao elaboren uns dibuixos per als nens hospitalitzats al nostre centre

Amb tots els dibuixos rebuts s’ha muntat una exposició a la planta de Pediatria que pròximament serà traslladada al vestíbul de l’entrada principal de l’hospital

Aquesta iniciativa s’ha impulsat amb motiu del Dia de l’Infant Hospitalitzat que es commemora cada 13 de maig

Amb motiu del Dia de l’Infant Hospitalitzat, que se celebra anualment el 13 de maig, la Unitat Maternoinfantil i el Servei de Pediatria de l’SJD Hospital de Sant Boi han impulsat el projecte ‘Tu m’has fet somriure’. Es tracta d’una iniciativa que s’ha portat a terme en col·laboració amb dues escoles de la localitat: Molí Nou i Escola Marianao.

Amb l’objectiu que els infants hospitalitzats en el nostre centre i les seves famílies se sentin acompanyats, l’alumnat de 3r de primària d’aquestes escoles ha elaborat uns dibuixos per enviar el seu suport i els seus ànims durant els dies d’ingrés a l’hospital. Unes obres d’art on les paraules positives, els colors, els superherois i els cors són els grans protagonistes. Un total de 46 petits artistes han deixat la seva empremta i han plasmat els seus bons desitjos en els dibuixos que componen aquesta emotiva exposició.

Aquesta mostra està instal·lada, des de fa unes setmanes, als passadissos de la planta de Pediatria de l’hospital. Serà dilluns dia 13, coincidint amb el Dia de l’Infant Hospitalitzat, quan la seva ubicació canviarà i estarà disponible al vestíbul d’entrada principal de l’SJD Hospital de Sant Boi.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search