L’SJD Hospital de Sant Boi, reconegut per la seva excel·lència amb un doble guardó als Premis TOP 20

 a SJD Hospital de Sant Boi

L’hospital ha estat guardonat un any més en les categories de Gestió Hospitalària Global i Àrea de la Dona.

És el novè guardó que la institució recull en reconeixement de l’Àrea de la Dona i el cinquè en Gestió Hospitalària Global.

La 24ª edició d’aquest certamen ha assolit enguany un participació record de 185 centres hospitalaris espanyols.

El Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha estat reconegut, un any més, als Premis Top 20 que atorga anualment la consultora IQVIA. Concretament, l’SJD Hospital de Sant Boi ha rebut el reconeixement en les categories de Gestió Hospitalària Global i Àrea de la Dona, en un acte celebrat a Madrid on han assistit professionals assistencials del Parc Sanitari SJD.

A la 24ª edició han participat un total de 185 centres hospitalaris espanyols, 57% públics i 43% privats, dels quals només 46 han estat finalment guardonats.

Un doble reconeixement a l’excel·lent tasca diària dels professionals de l’SJD Hospital de Sant Boi

Per una banda, l’SJD Hospital de Sant Boi ha estat guardonat en aquesta edició com a millor hospital en Gestió hospitalària global, dins de la categoria d’hospitals generals mitjans. El Dr. Luis Lores, director de l’SJD Hospital de Sant Boi, i Isabel Grimal, directora d’Infermeria del Parc Sanitari SJD, han recollit el trofeu a Madrid. Amb aquest reconeixement ja són cinc els guardons que l’hospital ha obtingut en aquesta categoria.

Per l’altra, Clara Garcia Terol, llevadora i supervisora del procés maternoinfantil a l’SJD Hospital de Sant Boi, ha recollit el reconeixement atorgat a l’Àrea de la Dona, dins de la categoria Nivell I: hospitals amb obstetrícia, en representació de tot l’equip de la Unitat Maternoinfantil. Al llarg dels 24 anys de celebració dels Premis Top 20, l’Àrea Clínica de la Dona ha rebut en nous ocasions un guardó TOP 20, gràcies als bons resultats assolits en diferents indicadors.

Aquest reconeixement posa en valor els bons resultats dels que disposa aquesta àrea en relació amb aspectes com l’execució de cesàries, les complicacions obstètriques, el temps mitjà d’estades i el percentatge d’ingressos prepart, entre d’altres indicadors, juntament amb el compromís diari dels professionals assistencials que atenen les dones en la nostra organització.

Sobre els Premis TOP 20

Amb més de dues dècades d’història, els Premis TOP 20 són una referència a l’entorn sanitari espanyol i reconeix anualment els centres que constitueixen un exemple a seguir pels bons resultats assolits. Els hospitals en poden formar part de manera voluntària i gratuïta, i només es regeixen per indicadors quantitatius i estandarditzats.

Des de la seva creació, els premis han evolucionat cap a un enfocament orientat a processos clínics concrets, fet que contribueix a què les organitzacions sanitaris disposin d’eines cada vegada més precises per tal d’analitzar, en detall, tant els punts forts com els aspectes a millorar.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search