“No ho podem permetre. Esperes o actues?”, una campanya del Parc Sanitari Sant Joan de Déu per ajudar persones vulnerables

 a Projectes

Arran de la crisi econòmica per la covid-19, usuaris de la Xarxa de Salut Mental i les seves famílies no poden cobrir les necessitats bàsiques d’alimentació i higiene. 

La iniciativa solidària, que tindrà una durada de cinc mesos, fa una crida a la població per recaptar fons i atenuar aquesta emergència social. 

El context excepcional a Catalunya, l’Estat espanyol, Europa i a la resta de països del món arran del coronavirus ha provocat un important desgast psicològic i emocional en tota la ciutadania. Alhora, l’aturada de gran part de l’activitat econòmica ha fet aflorar una greu emergència social que està resultant devastadora per a moltes famílies. 

Els professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu han comprovat, de primera mà, els estralls que ha causat la pandèmia en la vida de molts usuaris dels diversos centres i unitatsde la Xarxa de Salut Mental. En l’actualitat, s’ha detectat que un total de 290 persones no disposen de recursos econòmics per cobrir ni tan sols les necessitats bàsiques d’alimentació i higiene. Són un centenar de famílies que es troben en situació d’extrema fragilitat.

Amb la finalitat de contribuir temporalment a fer front a aquest primer sotrac que experimenten aquestes persones vinculades a la Xarxa de Salut Mental, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu ha posat en marxa la campanya solidària “No ho podem permetre. Esperes o actues?”. Es tracta d’una iniciativa que els donarà suport fins que es puguin vincular a un recurs ordinari del seu territori de referència. 

Aquest projecte, que tindrà una durada de cinc mesos, fa una crida a la població per ajudar aquestes famílies mitjançant aportacions econòmiques, que es vehicularan a través de la pàgina web de la campanya.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search