Torna el butlletí de la Unitat de Docència, Recerca i Innovació (UDRI)

 a Projectes

Després d’una aturada a causa del context de pandèmia, es reprèn la publicació periòdica amb un número especial que recull els aspectes més rellevants del darrer any. 

Aquest últim any ha estat molt complex, i gran part dels nostres esforços i tasques diàries estan centrats, encara, en la lluita contra la covid-19. És per aquest motiu que la publicació del darrer número del butlletí de la Unitat de Docència, Recerca i Innovació del Parc Sanitari Sant Joan de Déu (UDRI) arriba una mica més tard del que és habitual.

Ara, però, reprenem la seva publicació periòdica amb una edició especial que pretén recollir el màxim d’informació possible del darrer any. Uns mesos on la docència, la recerca i la innovació han mantingut l’activitat tot i les dificultats. S’ha continuat formant residents i estudiants, s’ha demostrat la importància de la investigació en la nostra societat per superar la pandèmia i altres situacions semblants que puguin arribar en un futur. Així mateix, s’ha fet palès com és de fonamental la innovació per poder avançar, afrontar nous reptes i descobrir noves maneres d’assistència que millorin la qualitat de vida de les persones ateses i dels seus familiars.

En aquest onzè número del butlletí de la UDRI destaca l’entrevista a Judit López, Project Management d’Innovació al Parc Sanitari Sant Joan de Déu, que ens explica la implicació dels professionals en aquest àmbit i els projectes que s’estan desenvolupant actualment.

Pel que fa a la recerca, la resolució de projectes i de beques (FIS, PERIS, de personal i del Parc Sanitari) o els últims reconeixements aconseguits són algunes de les notícies disponibles en aquest nou número.

En l’apartat dedicat  la docència, acomiadem els residents i donem la benvinguda a les noves incorporacions, parlem de la resolució de places tutores i de professorat associat o repassem els cursos d’Aula Parc.

Alhora, en aquesta edició també trobareu les tesis doctorals presentades pels nostres professionals, articles de recerca destacats i les properes sessions generals previstes.

Podeu llegir el nou número del butlletí de la UDRI fent clic en el següent enllaç.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search