Un grup de residents d’infermeria en salut mental visita la UHPP

 a Institució
Fa unes setmanes, la UHPP del Centre Penitenciari Brians 1 va rebre la visita d’un grup de tutors i residents de l’especialitat d’Infermeria en Salut Mental de diverses unitats docents de Catalunya.
Durant aquesta visita, els estudiants van tenir oportunitat de conèixer tant el funcionament del Centre Penitenciari com el d’aquesta unitat d’especialització referent a tota Catalunya en l’Atenció a la Salut Mental en l’àmbit penitenciari. El cap de la unitat va portar als visitants a fer un recorregut per tot el centre per tal que poguessin veure els procediments i els recursos dels que disposen, com és la vida en un mòdul, quins serveis de rehabilitació tenen i les diferents activitats que es realitzen.  Posteriorment, i de la mà del supervisor de la unitat, els hi van explicar les especificitats d’un centre d’aquestes característiques i els programes d’infermeria que es desenvolupen.
Aquesta no ha estat la primera visita que rep aquest centre. De fet, ha estat la segona i es que el gran objectiu és consolidar-les dintre les activitats docents del programa de residència. D’aquesta manera, els futurs infermers especialistes en Salut Mental tenen l’oportunitat de conèixer un àmbit on els trastorns mentals tenen una prevalença més alta que a la població en general.
La valoració d’aquesta visita ha estat molt positiva donat que, a més, s’han pogut esborrar alguns prejudicis que de vegades tenim entorn el que passa a les presons.
Enhorabona a tots per la feina realitzada!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search