Usuaris/es del Parc Sanitari visiten el Liceu

 a Institució
Fa uns dies, usuaris i usuàries del Parc Sanitari Sant Joan de Déu van tenir l’oportunitat de conèixer de ben a prop el teatre del Liceu. No van estar sols. Un grup de famílies amb nenes amb síndrome de Rett els hi van acompanyar. En total, unes 40 persones van poder visitar les instal·lacions del teatre i veure un assaig de l’orquestra.
És sorprenent el nivell d’atenció dels participants, que en alguns casos tenen una capacitat limitada a l’hora d’estar atents a explicacions”, comenta Pau Gimeno, musicoterapeuta que treballa al Parc Sanitari Sant Joan de Déu i que va acompanyar el grup de persones amb trastorn mental durant la visita al Liceu.
La visita amb les famílies de nenes amb síndrome de Rett es va fer a través de l’Associació Catalana de Síndrome de de Rett. La Dra. Àngels García Cazorla, investigadora de l’Hospital Sant Joan de Déu, va acompanyar el grup. Activitats com aquestes són una experiència que ajuda a les famílies a trencar el seu dia a dia i per les nenes afectades, que sovint experimenten una millora en el seu estat d’ànim en entrar en contacte amb la música.
Aquesta col·laboració entre l’Obra Social Sant Joan de Déu i el Liceu facilita la normalització de persones vulnerables i la seva integració en l’àmbit comunitari.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search