Viu el Mur – modificacions tallers

 a Institució
El Parc Sanitari Sant Joan de Déu està obrint les seves portes i, en aquest sentit, la pintada del mur de dissabte 19 de març i els tallers previs que organitzem entre demà i divendres són les primeres activitats que portarem a terme per celebrar aquest fet.
Les inclemències meteorològiques dels últims dies, però, ens obliguen a modificar el calendari de tallers previstos. El programa definitiu de tallers és el següent:
 
 
Dimecres 16 de març:
(de 11 a 13 hores)
– Gran collage: el hall del Centre Social acollirà un gran collage de tècnica lliure que compondran els nostres usuaris juntament amb escolars que vindran a participar en aquesta activitat.
– A la mateixa hora, al gimnàs del Parc Sanitari Sant Joan de Déu també es portaran a terme tres tallers més:
         – Taller de pancartes
         – Taller mural
– Taller d’expressió lliure
     
Dijous 17 de març: de 11 a 13 hores
Dijous, si els temps ens ho permet, celebrarem el taller “Tècnica Jackson Pollock” a la pista de bàsquet del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. La idea és fer un gran mural entre tots. Es farà servir un tipus de paper molt resistent que es mullarà amb aigua per, desprès, llençar pots de pintura a sobre i veure els dibuixos que es formen.
 
Divendres 18 de març: de 11 a 13 hores
Aquest dia no hi haurà canvis. Divendres farem:
 Tècnica Jackson Pollock
      Taller collage tècnica lliure
  Música + teatre: per fer els tallers es posarà música i s’organitzarà un taller simultani de teatre on es construirà un mur amb capses de cartró i s’enderrocarà.
 
A banda de la celebració d’aquests tallers, dissabte viurem una gran festa amb la pintada del mur del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
Recordem que és una activitat oberta  als usuaris, professionals, nens, joves, gent gran, pares, mares, graffiters… En definitiva, oberta a tots.
 

Farem que la pintada del mur i el seu posterior enderrocament sigui un fet simbòlic i ple d’història.
Us esperem el dia 19!!
 
Si les inclemències meteorològiques no ens ho permeten, l’acte quedarà cancel·lat fins a una nova convocatòria.

 
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search