Ja tenim aquí la 10a edició de la Magic Line SJD!

 a Colabora - ActualitatColabora, Solidaritat, Uncategorized, Voluntariat

Ja estan obertes les inscripcions per a l’emblemàtica caminada solidària, que celebra el seu desè aniversari sota el lema ’10 anys caminant plegats’.

Aquesta edició comptarà amb una ruta amb punt de sortida al Parc Sanitari Sant Joan de Déu que descobreix diferents racons del Baix Llobregat.

Tota la solidaritat rebuda en aquesta iniciativa contribuirà a fer realitat programes socials per tenir cura de persones en situació de vulnerabilitat.

La propera edició de la Magic Line tindrà lloc el pròxim diumenge 26 de març i ja estan obertes les inscripcions. La caminada solidària de Sant Joan de Déu, que promou la solidaritat conscient i responsable, la inclusió social i la importància de treballar en equip, congrega cada any milers de ciutadans a favor d’impulsar projectes solidaris de l’organització. Nascuda l’any 2014, en deu anys s’ha convertit en una mobilització que està creixent a diferents punts del territori.

Sota el lema “10 anys caminant junts”, equips d’entre 4 i 20 persones podran participar en algunes de les més de 20 rutes disponibles, ubicades en diversos punts del territori català i també en altres comunitats autònomes com València, Mallorca, Madrid i, per primer cop, a Múrcia.

Cada ruta proposada és única, en dificultat, en paisatges o en manera de recórrer-la. Els equips participants tenen molt per triar, però si ho prefereixen també tenen l’opció de caminar per altres indrets i fer una ruta lliure.

10 edicions, 10 anys caminant plegats

La desena edició arriba amb molta força i il·lusió, recuperant l’esperit inicial de la mobilització, i amb l’objectiu de fer d’aquesta caminada un esdeveniment solidari que travessi fronteres. El 100% dels fons recaptats aniran destinats a finançar projectes solidaris de caire social i sanitari de Sant Joan de Déu.

Enguany la Magic Line seguirà sent molt més que una marxa popular: esdevindrà una festa solidària amb animacions en diverses zones dels recorreguts, a part de disposar de punts de control, avituallament i la presència del voluntariat de l’organització.

Des de 2014, aquesta emblemàtica caminada solidària ha destinat més d’1.800.000 euros a finançar projectes de suport per a infants, adults i persones grans ateses als centres de Sant Joan de Déu i a entitats col·laboradores.

El Parc Sanitari Sant Joan de Déu, punt de sortida al Baix Llobregat

Entre les rutes establertes, la Magic Line també ofereix una ruta de 24km amb sortida al Parc Sanitari Sant Joan de Déu. Es tracta de la clàssica ruta de la Magic Line que descobreix diferents racons del Baix Llobregat, segons la variant triada. Amb un total de 24km i una dificultat de 4 sobre 5, el recorregut visita les Termes Romanes de Sant Boi, la Masia Can Comas (seu del Parc Agrari del Llobregat), l’ermita de Santa Maria de Bellvitge i els barris de la Bordeta i Hostafrancs de Barcelona. El tram final passa per racons de l’Eixample i el Raval, fins al Moll de la Fusta, on se celebrarà la Festa de la Magic Line.

Les inscripcions ja estan obertes al web de la Magic Line SJD!

T’animes a participar?

Uneix-te al repte!

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search