Carregant Esdeveniments

Propers Esdeveniments

Navegació visual i cerca d'Esdeveniments

Esdeveniment Views Navigation

gener 2021

Webinar “Salut Pública a les ciutats que cuiden”

26 gener | 08:00 - 17:00
Gratuït

Nou webinar del Fòrum de Debat “Cap a una Societat Cuidadora, el valor de la cura de les ciutats en l’era post Covid-19”. Aquest espai multidisciplinari està organitzat per la Fundació Mèmora, en el marc del projecte “Ciutats que Cuiden” que convida a la reflexió sobre els reptes que planteja abordar el camí cap a una Ciutat que Cuida, amb la participació de més de 100 experts de 21 àrees temàtiques diferents. La sessió virtual, presentada per Joan Berenguer, director…

Per saber-ne més »

febrer 2021

Jornada anual dels Programes d’Atenció Específica al Trastorn Psicòtic Incipient a Catalunya

4 febrer | 09:00 - 12:30
Gratuït

L'objectiu d'aquesta trobada és donar a conèixer el present i futur d'aquests programes a Catalunya per donar un nou impuls a aquest aspecte crucial del model d'atenció pública a la salut mental comunitària mitjançant l'anàlisi i el seguiment del seu desenvolupament, identificant les oportunitats de millora, així com l'intercanvi d'experiències exitoses entre els professionals. Aquesta edició comptarà amb la participació, entre d'altres, de l'equip de professionals del Parc Sanitari Sant Joan de Déu: · Antoni Serrano Blanco, adjunt a la…

Per saber-ne més »

Webinar: Sufrimiento y enfermedad en las grandes tradiciones religiosas

18 febrer | 17:00
Gratuït

El Centre Universitari Sant Rafael-Nebrija i el Campus Docent Sant Joan de Déu han organitzat el cicle de webinars “Espiritualidad, vulnerabilidad y cuidado. Atención integral en entornos sociales y sanitario” en el marc del Postgrado de Humanización y Atención Espiritual en Sociedades Plurales. En aquest webinar es comptarà amb la participació de Joan Hernández.

Per saber-ne més »

març 2021

Webinar: Experiencias de atención espiritual en contextos de fragilidad

4 març | 17:00
Gratuït

El Centre Universitari Sant Rafael-Nebrija i el Campus Docent Sant Joan de Déu han organitzat el cicle de webinars “Espiritualidad, vulnerabilidad y cuidado. Atención integral en entornos sociales y sanitario” en el marc del Postgrado de Humanización y Atención Espiritual en Sociedades Plurales. En aquest webinar es comptarà amb la participació de Lourdes Casas, Josep Antoni Boix, Josep Antón Porras.

Per saber-ne més »

abril 2021

Webinar: La atención espiritual en el modelo asistencial de la Orden Hospitalaria de San Juan de Dios

14 abril | 17:00
Gratuït

El Centre Universitari Sant Rafael-Nebrija i el Campus Docent Sant Joan de Déu han organitzat el cicle de webinars “Espiritualidad, vulnerabilidad y cuidado. Atención integral en entornos sociales y sanitario” en el marc del Postgrado de Humanización y Atención Espiritual en Sociedades Plurales. Aquest webinar comptarà amb la participació del Hno. Jesús Etayo.

Per saber-ne més »
+ Exporta esdeveniments
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search