"Arribar junts és el principi,
mantenir-se junts és el progrés,
i treballar junts és l'èxit"

Henry Ford

Henry Ford

Des que l’any 1854 el Centre Sant Joan de Déu Serveis de Salut Mental va obrir les seves portes i l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu va iniciar la seva tutela el 1895, els professionals, els usuaris i la societat han canviat molt i, segurament, moltes més coses canviaran en els pròxims anys. L’atenció sanitària serà més personalitzada i els professionals haurem de fer front a nous reptes.

Compromís amb les persones, compromís amb el territori

Compromís amb les persones, compromís amb el territori

En un món en constant evolució, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu avança, any rere any, amb la vocació de ser un referent en l’atenció sanitària i social i el benestar dels ciutadans. El leitmotiv que ens mou i ens fa progressar en el nostre camí és el compromís.

El compromís amb l’atenció a les persones, sobretot, en situacions de vulnerabilitat, des del respecte pels valors, les preferències i les seves idees; el compromís amb els professionals en la seva cura, formació i reconeixement, acompanyant-los cada dia per garantir la millor atenció; el compromís amb els equips, amb el respecte al treball col·laboratiu de les diferents professions sanitàries d’acord amb la llarga tradició d’atenció interdisciplinar que té el Parc; i, finalment, el compromís amb el territori, el deute que tenim com a institució de donar una resposta assistencial equitativa a totes les persones del territori de la nostra influència.

L’objectiu diari de tots els professionals que treballen al Parc Sanitari Sant Joan de Déu és garantir el millor servei als usuaris i els municipis que formen part de l’àrea d’influència, des de l’exemple dels valors de l’Orde, l’hospitalitat, l’atenció integral, i, alhora, continuar desenvolupant el màxim coneixement possible per continuar sent un referent en l’assistència hospitalària d’aguts, d’atenció intermèdia i a la salut mental. Volem que la nostra expertesa i experiència pugui obrir camí a noves formes de treballar des d’una atenció holística bio-psicosocial i espiritual centrada en les persones i els seus éssers estimats. Per això, promovem una xarxa assistencial, de docència i de recerca especialitzada al llarg de tota la vida de les persones des de l’embaràs, fins a la vellesa i final de vida.

Una atenció de qualitat, des de l’empatia i el respecte, en un entorn acollidor i segur per als pacients, i una perspectiva basada en una relació de confiança i col·laboració mútua són la llavor d’un treball que ha fet de Sant Joan de Déu un model de referència. Aquest és el nostre llegat i és la nostra obligació mantenir-lo i millorar-lo, posant, cada dia, el nostre granet de sorra per fer la vida de les persones una mica millor.

El leitmotiv que ens mou i ens fa progressar en el nostre camí és el compromís.

Sebastià J. Santaeugènia

Director Gerent

Segueix coneixent-nos

Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search