Atenció integral

Serveis assistencials

El Parc Sanitari Sant Joan de Déu és una xarxa de serveis assistencials, docents i d’investigació, integrada en dos grans àmbits: Salut Mental i Hospital. Pel que fa a la Salut Mental es potencia un model proactiu de base comunitària, amb àrees d’excel·lència com ara el tractament de la discapacitat intel·lectual amb trastorn mental i l’atenció de la salut mental en els centres penitenciaris així com un ampli dispositiu de rehabilitació d’adults. Tot això dut a terme amb equips multidisciplinaris que inclouen psiquiatres, psicòlegs, personal d’infermeria, treballadors socials, monitors, educadors, etc.

Serveis assistencials

El Parc Sanitari Sant Joan de Déu és una xarxa de serveis assistencials, docents i d’investigació, integrada en tres àmbits: SJD Hospital de Sant Boi, SJD Atenció Intermèdia i SJD Xarxa de Salut Mental.

Pel que fa a la Salut Mental es potencia un model proactiu de base comunitària, amb àrees d’excel·lència com ara el tractament de la discapacitat intel·lectual amb trastorn mental i l’atenció de la salut mental en els centres penitenciaris així com un ampli dispositiu de rehabilitació d’adults. Tot això dut a terme amb equips multidisciplinaris que inclouen psiquiatres, psicòlegs, personal d’infermeria, treballadors socials, monitors, educadors, etc.

En relació a l’Hospital, es fomenten models d’atenció innovadors per evitar estades hospitalàries convencionals i afavorir, d’aquesta manera, l’atenció ambulatòria com a eix vertebrador.

Segueix coneixent-nos

Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search