La salud mental
con una visión 360º

SOM Salud Mental 360

SOM SOM Salut Mental 360 és una plataforma digital que neix amb la voluntat de ser un referent en matèria de salut mental a escala nacional i internacional.

Es tracta d’una iniciativa amb què es vol construir un nou ecosistema de relacions entre tots els agents implicats, a partir d’una mirada inclusiva en 360 graus que integri tant els professionals dels àmbits de la salut i dels sectors social i educatiu com ciutadans, familiars, xarxes de suport i món associatiu. Un entorn que es construeix des dels valors de l’hospitalitat, el respecte, la solidaritat i el reconeixement de la importància de l’altre, del que sent i de la seva experiència.

L’objectiu és que la plataforma digital de salut mental serveixi per compartir coneixements i experiències de tots aquests protagonistes, per tal de dotar la ciutadania de serveis i recursos digitals d’acompanyament, empoderament, informació, sensibilització i promoció en aquesta matèria. El contingut publicat es guia sempre per criteris de qualitat, rigor, innovació i ètica.

Aquest és un projecte pioner en què, per iniciativa de Sant Joan de Déu, es posa a disposició de la societat el coneixement dels professionals a través d’un procés de creació conjunta amb el teixit associatiu i diverses institucions socials i de salut.

Defensem que la persona és el centre de l’atenció sanitària i social i que té dret a accedir a informació veraç i contrastada que la capaciti per prendre decisions sobre la seva salut i el seu benestar emocional.

Som salut mental en 360 graus.

Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search