19 nous grups de recerca s’incorporen a la Xarxa TECSAM, coordinada pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu

 a Colabora - ActualitatColabora, Innovació, Salut mental

La Xarxa TECSAM inicia una nova etapa amb el suport de la Generalitat de Catalunya, a través de l’Agència de Gestió d’Ajudes Universitàries i de Recerca consolidant la seva activitat almenys fins al 2025.

La Xarxa d’Innovació de Noves Tecnologies en Salut Mental (Xarxa TECSAM), un projecte coordinat pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu, dins de l’Institut de Recerca Sant Joan de Déu, ha estat una de les 11 xarxes R+D+i reconegudes per l’Agència de Gestió d’Ajudes Universitàries i de Recerca (AGAUR) de la Generalitat de Catalunya en la darrera convocatòria d’aquestes característiques.

Amb aquest reconeixement, la Xarxa TECSAM obté finançament per seguir donant suport a la transferència i la valorització de la recerca en salut mental i tecnologia com a mínim fins al 2025. Fins el 2022 ha estat cofinançat per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

En aquesta nova etapa, iniciada el gener de 2023, la Xarxa incorpora a dinou nous grups de recerca que se sumen a la Xarxa TECSAM com a membres de ple dret. Aquestes adhesions suposen la incorporació a la Xarxa de 5 noves institucions, concretament, de l’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLLEIDA), l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta (IDIBGI), la UPF Barcelona School of Management, la Fundación para la Investigación y la Docencia María Angustias Giménez (FIDMAG) i la Fundació Docència i Recerca Mútua Terrassa / Hospital Universitario Mutua Terrassa.

Com a resultat, la Xarxa TECSAM ja suma 49 grups membres de 23 institucions catalanes de referència.

L’adhesió d’aquests nous grups consolida el compromís de la Xarxa TECSAM i el Parc Sanitari Sant Joan de Déu per accelerar la transferència de tot el coneixement que es desenvolupa en salut mental i noves tecnologies a Catalunya, tot posant-se al servei dels grups membres.

En aquest enllaç podeu consultar el llistat dels 19 nous grups de recerca de nova adhesió i també el llistat complet de membres de la Xarxa TECSAM.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search