2 d’octubre: Jornada sobre la lactància materna a Can Massallera

 a Esdeveniments, SJD Hospital de Sant Boi

Coorganitzada per l’Ajuntament de Sant Boi, l’Institut Català de la Salut, el Banc de Llet Materna i el Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

Tindrà lloc el pròxim 2 d’octubre a Can Massallera, dins de l’agenda d’actes previstos per a la Setmana de la Lactància Materna, i hi assistirà el pediatra i escriptor Carlos González.

Comptarà amb la participació de Rebeca Heras, infermera assessora en lactància de l’SJD Hospital de Sant Boi que, juntament amb la llevadora Mònica Isidro, impartirà un taller sobre massatge infantil.

El pròxim 2 d’octubre, Can Massallera (Sant Boi de Llobregat) acollirà la Jornada sobre la lactància materna en el marc de la III Jornada de la Setmana Mundial de la Lactància Materna. Coorganitzada per l’Ajuntament de Sant Boi, l’Institut Català de la Salut, el Banc de Llet Materna i el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, la jornada vol arribar a totes aquelles famílies amb nadons lactants.

L’acte comptarà amb dues activitats:

  • 16 h. Taller de massatge infantil, amb Mònica Isidro, llevadora al Servei d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) Baix Llobregat Centre, i Rebeca Heras, infermera especialitzada en lactància materna de la Unitat Maternoinfantil de l’SJD Hospital de Sant Boi.
  • 17 h. Ponència ‘L’Aferrament’ amb Carlos González, pediatra i escriptor, autor de llibres sobre criança respectuosa i conscient, lactància materna i alimentació infantil.

La trobada és gratuïta, i l’accés a la ponència de Carlos González només estarà limitada per l’aforament.

En el cas del taller de massatge infantil cal formalitzar la inscripció en el següent enllaç, ja que l’accés està limitat a 40 famílies (dues persones per infant). Les places s’assignaran per ordre d’arribada.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search