3 de juny, commemoren el Dia Mundial Sense Tabac

 a Institució
El passat diumenge dia 31 de maig va commemorar-se el Dia Mundial sense Tabac. El Parc Sanitari Sant Joan de Déu, fidel al seu compromís amb la salut i adherit a la Xarxa Catalana d’Hospitals sense Fum, vol aportar el seu granet de sorra i ha preparat un seguit d’activitats que es portaran a terme demà dia 3 de juny.
Un any més, l’Hospital General acollirà la campanya “Una espirometria per un cigarro”. I clíniques com Benito Menni i Sant Joan de Déu o centres com Numància i Til·lers acolliran exposicions, xerrades i confeccions de murals per conscienciar-nos sobre l’hàbit de fumar.
Tasta la vida sense fum!!
Pots consultar totes les activitats programades, fent clic aquí
Cal destacar que, des del Departament de Salut, s’ha enviat aquest any a tots els centres un seguit de cartells i documents informatius per tal de reforçar la campanya del Dia Mundial Sense Tabac.
Fa unes setmanes, a més, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, va passar una inspecció sobre el tabac. Tot i els resultats positius, queda molt de camí per recórrer i hem de conscienciar-nos i lluitar contra el tabac els 365 dies de l’any.
Avui és un bon dia per deixar de fumar!!
Per més informació, podeu fer clic aquí
 
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search