Acció Solidària, petites accions que ajuden a fer un món millor

 a Institució
​El programa Acció Solidària neix a iniciativa dels usuaris i professionals dels Serveis de Rehabilitació Comunitària del Baix Llobregat amb la intenció d’ajudar les persones que més ho necessiten mitjançant els principis de la gratuïtat, la voluntarietat, la solidaritat, la complementarietat i la integració personal.
Els productes artesanals realitzats pels usuaris es posen a la venda i la recaptació es destina a projectes solidaris que es decideixen a les assembles que es celebren cada 6 mesos entre tots els participants.
Durant l’any 2012, el programa Acció Solidària va portar a terme 4 donacions:
  • Donació XAMFRA: 450 euros (25 de juny). L’Associació Xamfra és una escola de música per a nens i joves del Barri del Raval de Barcelona.
  • Donació Fundació Pare Manel: 400 euros (11 de juliol). Fundació que dóna suport a entitats, col·lectius o persones individuals dels barris de Verdum i Roquetes a Barcelona, que puguin estar en risc d’exclusió social.
  • Donació Missions i Cooperació Internacional del Parc Sanitari Sant Joan de Déu: 500 euros (17 de setembre). Per cooperar en la compra d’una barca per Iquitos, regió de l’amazonia peruana.
  • Donació SOS Aldeas Infantiles: 300 euros (3 de desembre). Fundació que atén nens de famílies desestructurades.
En total, 1650 euros plens de solidaritat. Gràcies a tots!!!
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search