Afrontar el retorn a l’activitat assistencial, tema clau del pròxim ‘webinar’ de Som Salut Mental 360

 a Salut mental

L’1 de setembre, aquesta trobada virtual oferirà testimonis de professionals i pautes d’autocura perquè els professionals de l’àmbit sanitari encarin el millor possible la tornada a la feina.

La Fundació Galatea, entitat fundada pel Col·legi de Metges de Catalunya per vetllar per la salut i el benestar dels professionals sanitaris, ha atès aquest any 700 casos relacionats amb sentiments de por, frustració, esgotament i ansietat. Aquesta xifra és una mostra de les seqüeles físiques i psicològiques que ha implicat, per a les persones que han treballat en primera línia, l’emergència sanitària arran de la covid-19.

Durant les vacances d’estiu, s’han pogut recuperar els professionals per tornar a la feina? Estan en condicions d’atendre una nova onada de contagis? Per donar resposta a aquestes i altres qüestions, dimarts, 1 de setembre, a les 18 h, tindrà lloc el webinar de la plataforma Som Salut Mental 360. Amb aquesta sessió es reprèn el cicle de trobades virtuals sobre la covid-19 que va començar al juliol.

Sota el títol “Cuidar i cuidar-se. Com afrontar el retorn a l’activitat assistencial?”, aquesta cita comptarà amb els testimonis de Ramon Santesmasses, infermer a la Unitat de Cures Intensives del Consorci Sanitari de l’Anoia, i Gemma Morales, auxiliar d’infermeria de la Fundació Instituto San José, i el director de la Fundació Galatea, Antoni Calvo. Les ponències estaran moderades per la psiquiatra, adjunta a la Direcció de Salut Mental del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, Luisa Baladón.

El webinar es farà a través de la plataforma Zoom. Per participar-hi, heu de formalitzar la inscripció, de forma gratuïta, mitjançant aquest enllaç.

Un cop feu la inscripció, rebreu un missatge de confirmació per accedir a la sessió virtual. En cas contrari, reviseu que l’e-mail no hagi entrat a l’apartat de correu brossa.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search