Aigües de Barcelona s’uneix a la campanya del Parc Sanitari Sant Joan de Déu per atendre persones en risc d’exclusió social arran de la covid-19

 a Institució

L’empresa se suma a la iniciativa “No ho podem permetre: Esperes o actues?”, que el Parc Sanitari va posar en marxa el mes de juny en detectar situacions d’emergència social provocades per les mesures de confinament.

Els fons recaptats es destinaran a ajudar més d’un centenar de famílies vinculades a la Xarxa de Salut Mental perquè puguin disposar de productes de primera necessitat.

Gràcies a un conveni de col·laboració entre l’Obra Social Sant Joan de Déu i l’empresa Aigües de Barcelona, es podrà garantir una llar i les necessitats bàsiques d’alimentació i higiene de 290 persones. Es tracta d’un ajut adreçat a un centenar de famílies vinculades als dispositius de salut mental del Parc Sanitari, que a conseqüència de l’emergència social que ha portat la covid-19 s’han trobat en una situació social d’extrema fragilitat.

Aquesta aliança entre les dues organitzacions permetrà adquirir productes de primera necessitat, com ara aliments bàsics no peribles, complements alimentaris per a infants, productes d’higiene personal i neteja de la llar.

“La campanya cerca la màxima col·laboració, tant de la ciutadana, com d’entitats i agents socials. Per aquest motiu, l’ajuda d’empreses com Aigües de Barcelona és fonamental en un moment de d’emergència social com el que estem vivint. Amb aquest ajut, es podran cobrir els costos dels productes que distribueixen professionals i voluntaris als domicilis de les persones ateses”, detalla Francesc Garreta, responsable de l’Àrea de Desenvolupament Solidari del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

Per la seva banda, el director general d’Aigües de Barcelona, Ignacio Escudero, apunta que “és moment d’unir esforços i treballar junts. Per això, busquem acords que permetin millorar la qualitat de vida de les persones i posar les bases per a un futur més sostenible. Estem convençuts que només amb la col·laboració de tots els implicats, aconseguirem superar aquests moments tan complexos.

La campanya “No ho podem permetre: Esperes o actues?”, que tindrà una durada aproximada de cinc mesos, fa una crida a tota la població per ajudar aquestes famílies mitjançant aportacions econòmiques. Tothom qui hi vulgui col·laborar, pot fer-ho adreçant-se a la pàgina web de la iniciativa.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search