Apunta’t al webinar: “Dona’m una raó per fumar! Oi que no en tens cap?”

 a Institució
  • La cita serà el pròxim dilluns 31 de maig a les 18 hores 

Amb motiu del Dia Mundial sense Tabac, que es commemora dilluns 31 de maig, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu organitza el webinar “Dona’m una raó per fumar! Oi que no en tens cap?”.

Els professionals de la salut tenen un rol clau en la prevenció del consum del tabac i l’abandonament de l’hàbit. En aquesta trobada digital, coneixerem com ha actuat en aquest sentit el personal de la Unitat Terapèutica del Centre Educatiu Els Til·lers del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, un espai sense fum on tots els usuaris han prescindit del tabac des de fa un any. A més, comptarem amb un testimoni en primera persona i promourem hàbits saludables que contribueixen a deixar de fumar.

En aquest webinar participaran professionals del centre coneixedors de la matèria com la Dra. Rosana Hernando, metgessa del Servei de Pneumologia de l’Hospital de Sant Boi; el Dr. Jaume Claramunt, metge de família i referent d’Addiccions de la Unitat Terapèutica del Centre Educatiu Els Til·lers o la Sra. Marisa Sanz, Cap de Prevenció i Salut Laboral. Destacar també el testimoni d’un usuari de l’Hospital de Sant Boi que ens explicarà la seva experiència a l’hora d’abandonar l’hàbit tabàquic.

  • Ja podeu fer la vostra inscripció al webinar mitjançant aquest enllaç

Un cop inscrits, rebreu una confirmació al vostre correu electrònic que us donarà accés a la trobada digital.

 

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search