Aquest estiu, gaudeix amb els passatemps científics!

 a Institució
  • Es tracta d’una iniciativa de l’Institut de Recerca Sant Joan de Déu que té com a objectiu acostar la ciència als infants d’entre 8 i 12 anys

D’acord amb el seu compromís envers la divulgació i l’educació científica, l’Institut de Recerca Sant Joan de Déu posa en marxa aquest estiu, una original iniciativa per acostar el món de la ciència als infants, d’una manera lúdica i engrescadora. Per aquest motiu, cada setmana proposarà un nou repte científic al voltant de la neurociència i els laboratoris de recerca biomèdica.

Aquest projecte busca difondre el coneixement científic entre els més petits, a través de l’experimentació, la indagació i la descoberta en l’aprenentatge de la neurociència i altres disciplines científiques mitjançant 4 jocs infantils: un test de veritable o fals, un passa paraula, sopes de lletres i un joc de les diferències.

També s’oferirà un taller de ciència divertida, el pròxim 8 d’agost, impartit per una investigadora de l’Institut de Recerca Sant Joan de Déu, a través d’un vídeo que comptarà amb una explicació senzilla del fenomen sobre el qual s’experimenta i la seva utilitat en la recerca pediàtrica.

Tots els dilluns de juliol es publicarà un nou passatemps a la seva web i el vídeo explicatiu del taller estarà disponible a partir de la primera setmana d’agost.

No te’ls perdis, descobreix els misteris de la ciència en aquest enllaç

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search