Arriba el tercer número de ‘Parc Solidari’

 a Projectes

Aquesta nova edició del butlletí dona a conèixer projectes del Parc Sanitari Sant Joan de Déu que ajuden a construir una realitat més equitativa i justa.

Amb el nom “Una mirada transformadora sobre el món”, aquest nou número de Parc Solidari es fa ressò de projectes i iniciatives que a través del treball en xarxa, el coratge i una visió positiva contribueixen a fer minvar les desigualtats i l’exclusió social.

En aquesta edició parlem amb Silvia Angel, coordinadora de l’Àrea de Discapacitat Intel·lectual del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, sobre el projecte Erasmus Plus: Idees contra la pobresa, un programa europeu en què han participat 140 usuaris per contribuir a aturar aquesta xacra social.

També repassem diverses activitats que s’han dut a terme en diferents serveis de la Xarxa de Salut Mental, com el “Five Days to Dance”, que va portar la dansa al centre penitenciari de Brians I, o la marxa nòrdica que les persones ateses al CSMA de Ripollet practiquen setmanalment al Parc de Collserola.

D’altra banda, recollim dues veus de la Fundación Juan Ciudad ONGD, Francesc Vilurbina, que deixa un càrrec com a delegat que li ha fet “veure la vida amb més esperança”, i David Fitó, que li pren el relleu a Vilurbina i explica que aquest any estarà “ple de reptes per l’impacte de la covid-19 a escala internacional”.

Projectes com el grup Salut Mental i Música del CSMA de Castelldefels o l’Hort Urbà del Servei de Rehabilitació de Numància també tenen cabuda en aquest tercer número de Parc Solidari.

Ja el podeu llegir fent clic en aquest enllaç.

La publicació Parc Solidari està oberta a la ciutadania i tothom hi pot participar, elaborant notícies, així com altres comunicacions i novetats. Per fer-ho, cal adreçar-se a voluntariat@pssjd.org.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search