Arriba la V edició del “Fem joc/lloc a la salut mental”, la trobada esportiva que lluita contra l’estigma en salut mental

 a Colabora - ActualitatColabora, Esport i salut, Salut mental

Arriba la V edició del “Fem joc/lloc a la salut mental”, la trobada esportiva que lluita contra l’estigma en salut mental.

8 equips formats per estudiants i usuaris dels serveis de salut mental disputaran tornejos de bàsquet, bàdminton, futbol 7 i voleibol.

Un any més, i després del parèntesi per la pandèmia, el pròxim dijous 30 de març es reprèn la Trobada esportiva inclusiva “Fem joc/lloc a la salut mental” a Viladecans, i és ja la cinquena edició, per enfortir els vincles de les persones usuàries dels serveis de salut mental amb la comunitat.

Organitzada pel Parc Sanitari Sant Joan de Déu junt amb la col·laboració i el suport de l’Ajuntament de Viladecans i de l’Institut Josep Mestres, la jornada pretén fomentar la inclusió de les persones amb problemes de salut mental i els estils d’hàbits saludables a través dels valors de l’esport.

La trobada esportiva està organitzada pels Serveis de Rehabilitació Comunitària (SRC) de Viladecans, Cornellà i el Prat de Llobregat de la Xarxa de Salut Mental del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu i, més concretament, per l’Equip Esportiu del Baix Llobregat integrat per persones dels tres centres.

Durant tot el matí, persones vinculades als SRC del Baix Llobregat i l’alumnat de 3r i 4t d’ESO, i 1r de Batxillerat de l’Institut Josep Mestres, participaran en aquest espai d’intercanvi i convivència que aplegarà entre 120 i 130 persones que disputaran diferents tornejos de bàsquet, bàdminton, futbol 7 i voleibol. Els partits se celebraran de manera simultània a cadascuna de les disciplines entre 8 equips formats per tots els participants, on l’únic que els diferencia són els colors de les samarretes.

Tot i ser la cinquena edició que se celebra a Viladecans, aquesta trobada té una trajectòria d’onze anys de vida. Inicialment, es disputava un torneig de futbol a Cornellà de Llobregat, però amb el gran repte d’obrir-lo a altres àmbits diferents de la salut mental, es va transformar en una trobada esportiva on, a més de futbol, tenen cabuda altres esports.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search