Barrejant 2014

 a Institució
Barrejant 2014 donarà el tret de sortida el proper 3 d’octubre. Es tracta d’una trobada solidària a nivell del Baix Llobregat i on estarà present, un any més, l’equip de Missions i Cooperació Internacional del Parc Sanitari Sant Joan de Déu/Juan Ciudad ONGD.
Sota el lema “Construint la Pau”, s’han programat un seguit d’activitats que detallem a continuació:
Trobada de la Cooperació i la Solidaritat Santboiana – Barrejant 2014
19 hores. Acte Inaugural amb Meir Margalit, israelià, ex-regidor de l’Ajuntament de Jerusalem i fundador de l’organització israeliana Commitee Against House Demolitions que lluita contra les demolicions de les cases dels palestins. També estarà present Caddy Adzuba, periodista de Ràdio Okapi, Premi Internacional de Periodisme Julio Anguita Parrado, activista per la pau i defensora dels drets de les dones de la República Democràtica del Congo.
Tots dos participen en el projecte “Ciutats Constructores de Pau”.
L’acte es portarà a terme a la Sala de Conferències Can Massallera.
21 hores. Sopar de la Cooperació i la Solidaritat Santboiana a càrrec de l’equip de Missions i Cooperació Internacional del Parc Sanitari Sant Joan de Déu-Fundació Juan Ciudad.
Preu: 8 euros (inclou l’entrada al concert).
Reserves: consulteu la web www.barrejant.cat
Sala d’Actes Can Massallera.
22.30 hores. Audiovisual “12 mesos de cooperació santboiana”, un recull dels aspectes més rellevants del que ha estat la cooperació i la solidaritat de Sant Boi des del Barrejant 2013 i presentació del projecte “Ciutats Constructores de Pau”, amb la presència de tots els i les activistes participants al projecte.
Sala d’Actes Can Masallera.
23 hores. Concert de Rosa Sánchez Quinteto
Nascuda a Costa Rica, ha dedicat molts anys de la seva vida a recórrer el continent americà aprenent multitud de músiques de repertori tradicional de diversos orígens i, en especial, de Mèxic.
Rosa Sánchez, veu principal i jarana Natalia Mediavilla, violí i veu Emily Smejkal, contrabaix Dani Tejedor, percussions i veu Héctor Serrano, guitarres i requinto jarocho.
Preu entrada: 5 euros. Venda d’entrades a Can Massallera abans de l’actuació.
Sala d’Actes Can Massallera
Per més informació, podeu fer clic aquí
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search