Calendari d’activitats per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental

 a Colabora - ActualitatColabora, Dia Mundial, Salut mental

Durant tot el mes i pel tot el territori, trobareu activitats de tota mena dirigides a fomentar la participació, la promoció del benestar, la prevenció i la recuperació.

El Dia Mundial de la Salut Mental, que se celebra el 10 d’octubre, té per objectiu conscienciar sobre els problemes de salut mental a tot el món i posar el focus en la necessitat d’una bona atenció per a tothom, que fomenti la promoció del benestar, la prevenció i la recuperació.

Com cada any, des del Parc Sanitari Sant Joan de Déu us presentem el calendari d’activitats programades en el marc del Dia Mundial de la Salut Mental, que es portaran a terme durant tot el mes d’octubre i que han organitzat diferents dispositius i serveis de la Xarxa de Salut Mental del Parc, en col·laboració amb agents del territori.

Entre les activitats en trobem algunes de caràcter intern, dirigides a les persones ateses i a professionals, i d’altres que són obertes a tota la ciutadania, amb l’ànim de contribuir a la lluita contra l’estigma i l’aliança amb la comunitat.

Repartides per tot el territori, ens els propers dies trobareu propostes com stands informatius, exposició sobre mites i realitats per lluitar contra l’estigma en salut mental, obres de teatreexposició artística, taller de rap i graffiti, gravació d’un podcast en directe, col·loqui i visita a la unitat d’hospitalització de salut mental orientada a la recuperació, una gimcana pel recinte del Parc Sanitari SJD, i xerrades sobre la salut mental a la feina, sobre l’art i la salut mental, sobre esport i salut mental, o l’accessibilitat a l’ocupació, entre d’altres.

Així mateix, des de la UHPP-C han programat activitats durant tot el mes, que comprenen iniciatives per a la població del centre com la creació d’un mural, representacions teatrals, sessions esportives, documental i cinefòrum, expressió artística, masterclass de ball, mostra i taller de percussió o karaoke. En aquest cas tracta d’activitats orientades a usuaris del centre i professionals.

Podeu consultar el conjunt d’activitats organitzades, localitzacions i horaris en el següent enllaç al calendari online.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search