Campanya d’emergència a Ucraïna de Sant Joan de Déu

 a Institució

El Parc Sanitari col·laborarà econòmicament i mitjançant l’enviament de material

L’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu ha posat en marxa, junt amb Juan Ciudad ONG, una campanya per sol·licitar ajuda urgent per a Ucraïna. En aquesta línia, el Parc Sanitari col·laborarà econòmicament i mitjançant l’enviament de material.

Els fons recaptats es destinaran a col·laborar amb la labor que s’està duent a terme a la ciutat ucraïnesa de Drohobych, així com als 5 centres de Sant Joan de Déu a Polònia, on s’està oferint atenció sociosanitària i de primera necessitat.

Així, gràcies a aquesta campanya es podrà proporcionar suport mèdic, aliments i allotjament a totes les persones i famílies refugiades que fugen de la guerra i que actualment es troben en una situació d’excepcional vulnerabilitat.

A més, se sol·licita la col·laboració dels centres a Espanya amb material sanitari, tal com han demanat expressament els centres de Sant Joan de Déu de Polònia i Ucraïna, per a poder cobrir adequadament les necessitats que estan detectant entre la població desplaçada atesa.

 

Per a canalitzar aquestes donacions s’ha de contactar amb el Departament de Suport Logístic de Juan Ciudad ONGD en aquest email: juanciudad.operaciones@sjd.es

Per a qualsevol altra informació sobre la campanya: juanciudad.direccion@sjd.es

 

També podeu col·laborar a través de donacions:

  • Compte bancari: ES63 0049 6096 4225 1013 7261
  • Bizum al 04106

 

Per a qualsevol altra informació de la campanya disposeu dels següents canals de consulta:

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search