Celebrada la Festivitat de Sant Joan de Déu

 a Institució
A banda de la tradicional Eucarística a l’Església del Parc Sanitari celebrada aquest any el passat dia 7 la celebració del dia del patró de la nostra institució ens ha portat una jornada de meditació a Sant Antoni de Vilamajor dirigida pel Germà Eladi Freixa, responsable de la casa d’espiritualitat Hospitalia, i on van participar una vintena de professionals.

 

La campanya de donació de sang o una conferència a càrrec de Francisco Benavides, Director de l’Arxiu-Museu Sant Joan de Déu-Casa de los Pisa (Granada), també van formar part del programa d’activitats organitzades per commemorar el Dia de Sant Joan de Déu.
El dia 8, el dia propi d’aquesta festivitat, va realitzar-se una cercavila dels gegants de Sant Boi pels carrers del Parc Sanitari durant el matí. A la tarda, va ser el torn de la Coral Sant Joan de Déu de Barcelona formada per 60 persones. L’Església va quedar-se petita per aquest concert i es que, a banda dels usuaris del Parc Sanitari, també va haver representació de San Menito Menni.
Destacar, també, la presentació oficial del “Manual del cuidador de pacientes con demencia… qué nos interesa saber”.”Aquest manual neix de la necessitat d’anar una mica més enllà i apropar-nos a les famílies per poder oferir-los un manual que els ajudi en el dia a dia” – explicava el Dr. Callén en l’acte de presdentació – “Gràcies a tots els professionals del Parc que participen en aquest projecte perquè ells són els veritables protagonistes d’aquest manual”.
L’acte que posarà el punt i final a la festivitat de Sant Joan de Déu d’enguany es celebrarà aquest divendres dia 14 de març. Es disputarà el VI Torneig de Futbol, organitzat pels Serveis de Rehabilitació Comunitària del Baix Llobregat, a Cornellà. Us esperem!!

 

Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search