Celebrades les II Jornades de Banc de Teixits Neurològics i Salut Mental

 a Institució
La II Jornada de Banc de Teixits Neurològics i Salut Mental va aplegar un centenar de persones a l’Auditori del Parc Sanitari. La taula inaugural va córrer a càrrec del Dr. Josep Maria Haro, metge psiquiàtric i Director del Servei de Recerca del Parc Sanitari el Sr.Enric Mangas, Director General del Parc i el Dr. Alfonso Monje, metge geriatra del Parc.
Durant tot el dia, els ponents i assistents van exposar i debatre respecte els resultats que han obtingut diversos investigadors després de fer servir mostres cedides pel Banc de Teixits. A més, van donar a conèixer les tècniques més actuals que es fan servir en el tractament de mostres i les novetats diagnòstiques en neuropatologia.
La clàusula de l’acte el va realitzar el Dr. Josep Ramos, metge psiquiatre i Director de Planificació de Salut Mental i Addiccions del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.
Cal recordar que ja des del 2004, el Banc de Teixits Neurològics cedeixen més de 500 mostres de cervell gratuïtament a investigadors internacionals tant de Barcelona com de València, Madrid, Alemanya i Estats Units per investigar, principalment, l’esquizofrènia.
Actualment, el BTN rep finançament, a més del recolzament del Parc Sanitari Sant Joan de Déu i la Fundació Sant Joan de Déu, de CIBERSAM (Centro Investigaciones Biomédicas en Red en Salud Mental), RETICS (Redes Temáticas de Investigación Cooperativa Sanitaria) i Faramaindustria-Departament de Salut (Projecte “Banc de Teixits Nerviosos de Catalunya”).
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search