Celebrat el I Curs bàsic de cirurgia artroscòpica d’espatlla

 a Institució
El passat 7 de juny, l’Auditori del Centre Social del Parc Sanitari Sant Joan de Déu va acollir la celebració del I Curs bàsic de cirurgia artroscòpica d’espatlla. El curs, impartit per professionals experts en la matèria i amb exercicis pràctics per als participants, va ser tot un èxit d’assistència. Un total de 65 persones, entre metges residents i adjunts, no van voler faltar a aquesta cita.
La idea d’organitzar aquest curs va sorgir desprès de la celebració d’un curs molt similar però centrar en l’artroscòpia de genoll. El Dr. Guido Castaldini, professional de l’Hospital General del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, va participar-hi com a professor i va poder comprovar la gran quantitat de metges residents interessats en la matèria.
Així , el Servei de Traumatologia de l’Hospital General va posar-se mans a l’obra i va decidir organitzar el I Curs bàsic de cirurgia artroscòpica d’espatlla donat que és una articulació que ha crescut de manera exponencial en els darrers deu anys.
La finalitat d’aquest curs, doncs, és donar resposta a tots els metges residents que tenen poca experiència i poca formació en tècnica artroscòpica al finalitzar la seva residència MIR. I més si tenim en compte que avui dia la gran majoria de les intervencions quirúrgiques en traumatologia són mitjançant tècniques artroscòpiques superant àmpliament la cirurgia convencional oberta.
La valoració del I Curs bàsic de cirurgia artroscòpica d’espatlla ha estat tan positiva que l’organització no descarta poder realitzar noves edicions properament.
Darreres notícies
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search