Celebrem la diada de Sant Jordi

 a Institució
  • El Parc Sanitari fa un pas més en la recuperació de la tradicional diada de Sant Jordi amb una agenda d’activitats que ha comptat amb la participació dels professionals i usuaris.
 

Avui, al Parc Sanitari Sant Joan de Déu hem recuperat la festivitat de Sant Jordi, un dels dies més estimats per la ciutadania, mitjançant un seguit d’activitats que han arribat tant als professionals del centre com als usuaris. 

Enguany, hem començat a recuperar algunes de les activitats que tant ens caracteritzen, com el tradicional Mercat de Sant Jordi, però només amb algunes algunes paradetes de les diferents unitats del centre, en les quals s’han venut productes  elaborats pels usuaris de la Xarxa de Salut Mental, i que incloïa un espai de venda de roses solidàries.

Sens dubte, un dels altres grans protagonistes han estat els llibres. Gràcies al suport del voluntariat hem repartit més de 200 llibres a totes les persones ingressades a l’Hospital de Sant Boi i més de 350 quaderns amb jocs i activitats psicomotrius pels usuaris de la Xarxa de Salut Mental elaborats per alumnes de les escoles Pedagogium Cos i Sant Josep, de Sant Boi de Llobregat.

Però també, l’editorial Mosquito Books ha volgut participar en un dia tan assenyalat enviant llibres infantils als més petits, ingressats al centre sanitari. Una proposta que s’engloba dins d’una campanya que farà arribar durant el dia d’avui més de 500 llibres per a infants i joves d’11 hospitals de Catalunya.  

A més, les llibreries Re-read s’han afegit a la festivitat, fent una donació de llibres que han anat a parar a mans dels joves del Centre Educatiu Els Til.lers i de la unitat de TCA de Numància. 

I com no, els més implicats han estat els professionals de les unitats i serveis de la institució que han dut a terme les idees impulsades per Torrents d’Art, el programa d’art i comunitat del Parc Sanitari, amb la proposta: “Decora la teva unitat i omple de flors la diada de Sant Jordi”,  un jardí elaborat amb materials reciclats.  

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search