Comunicat relatiu a dones embarassades

 a Institució

L’Hospital de Sant Boi recupera totalment l’atenció a les dones embarassades.

Després de dos mesos de mesures excepcionals establertes per l’Estat Espanyol per contenir l’expansió del coronavirus, l’Hospital de Sant Boi recupera totalment l’atenció a la població de dones embarassades de les poblacions de Sant Boi, Sant Vicenç dels Horts, Torrelles de Llobregat, Viladecans, Sant Climent, Gavà, Castelldefels i Begues.

  • A partir de l’1 de juny, davant d’una situació d’urgència relativa al seu procés d’embaràs (pèrdues, contraccions abans d’hora, part imminent) hauran de dirigir-se a l’Hospital de Sant Boi, com venia sent habitual.
  • Els controls ambulatoris de dones embarassades que ara s’atenen a les Consultes Externes (visites, ecografies, corretges, etc.), es continuaran atenent a l’Hospital de Sant Boi.

Aquest retorn a l’activitat habitual s’emmarca en la fase de desescalada amb l’objectiu d’arribar, progressivament, a la nova normalitat amb total garantia i seguretat,  tant per als pacients com per als professionals, gràcies a les mesures de protecció  pautades per les autoritats sanitàries.

Us agraïm la vostra col·laboració.

 

Hospital de Sant Boi de Sant Joan de Déu

Parc Sanitari Sant Joan de Déu

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search