Cordero y sonajero, Premi Artístic del XXIV Premi Agustí de Semir & Conxa Millán

 a Art i salut mental, Colabora - ActualitatColabora

Javier Morata Carramolino, amb la seva obra “Cordero y sonajero”, guanyador a la categoria Premi Artístic, dotat amb 1.000 euros.

Dos usuaris més, atesos en altres dispositius de la Xarxa de Salut Mental del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, reconeguts amb el premi accèssit.

Javier Morata Carramolino, atès a l’Hospital de Dia d’Esplugues de la Xarxa de Salut Mental del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, ha aconseguit un dels guardons principals de la XXIV edició del Premi Agustí de Semir & Conxa Millán. La seva obra “Cordero y sonajero” ha aconseguit el guardó a la categoria de Premi Artístic.

A més a més, l’organització va concedir 10 accèssits, dos dels quals també van recaure sobre persones ateses a dispositius de la Xarxa de Salut Mental del Parc:

  • “Punto y coma”. Ana Verónica Dávila Ojeda.
  • “Somni”. Joan Gispert.

Al concurs s’hi van presentar 561 obres artístiques amb el tema ‘Somni’, totes elles realitzades per persones vinculades a 93 dispositius de salut mental.

Aquests premis estan impulsats per la Fundació de Salut Mental CPB Dr. Fàbregas i cerquen promoure la participació artística entre les persones amb trastorn mental, sensibilitzant i contribuint a un canvi positiu de la societat sobre la salut mental i, alhora, lluitar contra l’estigma i la discriminació.

Teniu més informació en el següent enllaç.

Hospital de Dia Baix Llobregat: l’art coma teràpia

L’Hospital de Dia del Baix Llobregat disposa d’espais de taller artístic, que es fan quatre vegades a la setmana, amb l’objectiu d’oferir a les persones usuàries una eina d’expressió per canalitzar les seves emocions i, a la vegada, desenvolupar la seva creativitat, estimulant la seva imaginació.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search