Deixar de fumar, la teva altra vacuna!

 a Institució
  • Encetem la XXII edició de la Setmana Sense Fum
  • El Parc Sanitari Sant Joan de Déu se suma a la commemoració organitzant diverses activitats, entre les quals, destaca el webinar “Dona’m una raó per fumar? Oi que no en tens cap?”
  • A més, posa en marxa un programa de deshabituació tabàquica per ajudar a tots els professionals que hagin pres la decisió de deixar de fumar

 

Del 25 al 31 de maig se celebra la Setmana Sense Fum amb motiu del Dia Mundial sense Tabac, sota el lema “Deixar de fumar, la teva altra vacuna!”

Uns dies on s’organitzen una sèrie d’activitats amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre els beneficis de respirar un ambient lliure de fum, prevenir el consum de tabac entre els joves i promoure l’abandonament de l’hàbit entre les persones fumadores.

En aquest 2021 la commemoració de la Setmana Sense Fum destaca també la importància de deixar de fumar com a mesura de prevenció de possibles complicacions derivades de la covid-19. A més, l’edició d’enguany s’emmarca en un nou projecte anomenat Suma Salut que sota el lema “Quan t’actives, no fumes i beus menys, sumes salut”, integra programes d’activitat física, tabaquisme i alcohol.

El Parc Sanitari Sant Joan de Déu, adherit a la Xarxa Catalana d’Hospitals Sense Fum, se suma a aquesta iniciativa organitzant diferents activitats al llarg de la setmana.

 

Webinar, programa de deshabituació tabàquica i activitats de sensibilització

Una de les més destacades, tindrà lloc el dilluns 31 de maig a les 18 hores, coincidint amb la celebració del Dia Mundial Sense Tabac.

Es tracta del webinar “Dona’m una raó per fumar? Oi que no en tens cap?”, on participaran diversos professionals del Parc Sanitari i un usuari que explicarà la seva experiència en primera persona per deixar de fumar. Una trobada digital que posarà de manifest la importància dels professionals de la salut en la prevenció del consum de tabac i l’abandonament de l’hàbit i on coneixerem com ha actuat, en aquest sentit, el personal de la Unitat Terapèutica del Centre Educatiu Els Til·lers, un espai sense fum on tots els usuaris han prescindit del tabac des de fa un any.

  • Tothom qui vulgui pot participar-hi fent la seva inscripció mitjançant aquest enllaç .

Un cop inscrits, rebreu una confirmació al vostre correu electrònic que us donarà accés a la trobada digital.

 

Alhora, des dels diferents serveis i unitats del Parc Sanitari Sant Joan de Déu es portaran a terme diverses activitats esportives, lúdiques, educatives i de sensibilització (murals, trencaclosques, etc…) amb el repte de fomentar els hàbits saludables entorn de l’activitat física i sense tabac.

Una altra de les activitats que es presentaran aquesta setmana és la posada en marxa d’un Programa de deshabituació tabàquica, dirigit a tots aquells professionals de la institució que han pres la decisió de millorar la seva salut i deixar de fumar.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search