Descobreix el Calendari d’Advent del Parc Sanitari Sant Joan de Déu!

 a Institució
  • Obre amb nosaltres cada dia una finestra i il.lumina el camí cap a Nadal

     

Queden només 15 dies per l’arribada d’un Nadal que enguany serà atípic i que estarà marcat per l’emergència sanitària i social provocada per la COVID-19. La pandèmia ha suposat per tothom un daltabaix que ens ha enfrontat a la nostra vulnerabilitat i fragilitat, com a persones i com a societat. Hem hagut de reinventar la nostra manera de viure, de cuidar i de fer-nos costat, i ens ha ensenyat que per sortir-nos-en hem de seguir treballant conjuntament.

És per aquest motiu que, aquest any, més que mai, tots els professionals de la institució ens hem proposat crear un gran repte: il.luminar el Nadal i mantenir la il·lusió i la màgia que l’envolta, a través  del calendari d’advent del Parc Sanitari Sant Joan de Déu.

Un calendari que ha estat fruit d’un procés de creació artística conjunta dels usuaris, professionals i col·laboradors del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, amb el suport de diversos artistes del Laboratori d’Arts Comunitari de Sant Boi (LAC).

Per a dur-lo a terme, tots els serveis/unitats del Parc Sanitari han rebut un llum que han hagut de decorar acompanyant-lo d’un missatge positiu, ple d’esperança per aquests dies assenyalats. Cada dia i fins la Nit de Nadal, entre tots obrirem una finestra del calendari i serem testimonis d’aquest compte enrere que anirà il·luminant el camí marcat cap al Nadal. Una etapa, l’advent, d’espera i d’il·lusió, en la qual volem que l’esperança, l’escalf i la llum arribin a tots els racons del centre i també, de la vostra llar.

 

Com es pot veure el calendari d’advent del Parc Sanitari Sant Joan de Déu?

Si voleu consultar el Calendari d’Advent del Parc Sanitari i ser partícips del compte enrere fins Nadal, podeu fer-ho mitjançant aquesta web: https://www.pssjd.org/advent2020, o bé descarregant l’aplicació del Parc Sanitari a través d’aquest enllaç https://app.pssjd.org / o d’un codi QR (disponible a la pàgina principal del web del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, https://www.pssjd.org/). Un cop s’obre l’aplicació amb el dispositiu mòbil, apareix la icona d’una campana a la part superior de la pantalla, que inclou un avís amb les indicacions corresponents per poder completar la instal·lació.

 

Il·luminem junts el Nadal, ens acompanyes?

 

 

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search