Dia Mundial de la Pèrdua Perinatal

 a Dia Mundial

Avui, 15 d’octubre, ens unim a totes les famílies que han viscut aquesta experiència

Segons un estudi de la prestigiosa revista mèdica The Lancet, cada any moren a tot el món prop de 2,6 milions de nadons en el tercer trimestre.

Amb motiu del Dia Mundial de la Pèrdua Perinatal que es commemora avui, 15 d’octubre, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu s’uneix d’una forma molt especial a tots els pares i mares que han tingut l’experiència de perdre el seu nadó durant la gestació o pocs dies després que hagi nascut.

Els professionals de l’àrea Maternoinfantil de Sant Joan de Déu- Hospital de Sant Boi treballen i s’impliquen a diari per oferir, en tot moment, i amb el màxim de respecte i delicadesa, un acompanyament especial a totes les dones i famílies que han hagut de viure una situació que comporta un fort impacte emocional des del moment que reben la noticia.

Avui volem que aquest dia serveixi per compartir aquest buit difícil de gestionar per aquells que ho han viscut, perquè sàpguen que no estan sols i per visibilitzar una realitat que costa d’entendre i que encara s’amaga per vergonya, culpa o incomprensió.per part de la societat.

Avui volem que sigui un dia especial, trencar el silenci i alçar la veu perquè tothom sàpiga que les petites vides també tenen la seva història.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search