Donem la benvinguda als nous residents del Parc Sanitari Sant Joan de Déu

 a Institució
  • Ja coneixem la nova promoció dels futurs professionals que es formaran en les diverses especialitats ofertes per la institució

El Parc Sanitari Sant Joan de Déu va donar la benvinguda, la setmana passada, a una nova promoció de residents que s’incorporen a l’organització per formar-se durant els pròxims anys.

Es tracta de 20 residents de les següents especialitats:

  • 6 Infermeres de Salut Mental
  • 1 Infermera d’Obstetrícia i Ginecològica
  • 1 Infermera Geriàtrica
  • 5 MIR de Psiquiatria
  • 1 MIR d’Obstetrícia i Ginecologia
  • 1 MIR de Geriatria
  • 1 MIR de Medicina Interna
  • 4 PIR Psicologia Clínica

Enguany, destaca com a novetat les incorporacions de les  especialitats acreditades pel Ministeri de Sanitat: Obstetrícia i Ginecologia, i Geriatria, que comptaran amb un professional d’infermeria i un altre de Medicina, en ambdós casos.

Els futurs especialistes provenen de diferents localitats de l’Estat espanyol: València, Sevilla, Pontevedra, Vitòria, Logronyo, Madrid i Albacete, però també de països com Xile, Argentina o el Japó.

Els dies 20, 21 i 22 de juliol, la Unitat de Docència va organitzar un acte d’acollida que va consistir, entre altres, en una presentació de la institució, dels serveis de què disposa, juntament amb una visita a les instal·lacions del recinte. També es va presentar el programa formatiu que portaran a terme els residents i, finalment, van poder gaudir d’una estona per compartir dubtes i experiències amb els tutors i companys de residència.

A més, s’ha dut a terme la benvinguda institucional per part d’alguns membres de l’equip de direcció i professionals de la institució, entre els quals cal destacar la presència d’ Imma Roig, adjunta a la Direcció General, el Germà Ramon Martín, el Dr. Ignasi Riera, director d’Operacions Assistencials, Isabel Grimal, directora d’Infermeria, el Dr. Antoni Serrano, adjunt a la Direcció de Salut Mental, el Dr. Enric Vicens, cap d’estudis i coordinador de Docència, el Dr. Josep Burillo, Tutor MIR Medicina Interna, i Bernat Carreras, psicòleg clínic, entre d’altres.

D’altra banda, el 29 de juliol, i una vegada assignat l’hospital de referència, també s’ha donat la benvinguda al grup de residents de família, 6 de Medicina Familiar i Comunitària i 5 d’Infermeria Familiar i Comunitària de la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària Costa Ponent. És important destacar que es tracta de la primera promoció d’infermeria d’aquesta especialitat en la qual el Parc Sanitari col·labora en la seva formació.

Amb aquesta incorporació, com cada any, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu es reafirma en el seu objectiu de continuar oferint una assistència de qualitat a la ciutadania. Els residents són el futur planter de la institució, i alhora, representen una oportunitat pel centre de continuar amb la cerca de l’excel·lència professional que forma part de la seva identitat i, en definitiva, del seu ADN.

Desitgem als residents un bon i fructífer aprenentatge en aquest camí que tot just ara comença.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search