Donem la benvinguda als nous residents del Parc Sanitari Sant Joan de Déu

 a Esdeveniments, Institució, Professionals, Residents

Ja coneixem la nova promoció dels futurs professionals que es formaran en les diverses especialitats ofertes per la institució

El 9 de maig s’ha celebrat l’acte de benvinguda oficial als nous residents MIR, IIR i PIR que aquesta setmana ja s’han incorporat al Parc Sanitari Sant Joan de Déu per iniciar la seva especialització durant els pròxims anys.

Enguany, són 22 els residents que han triat el pla de formació de la institució, distribuïts en 8 especialitats: Infermeria en Salut Mental (6), Obstetrícia i Ginecologia (1 de medicina i 1 d’infermeria), Psiquiatria (5), Psiquiatria infantil i de l’Adolescència (2), Psicologia Clínica (5), Geriatria (1) i Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (1).

Alhora, també s’ha donat la benvinguda als 11 residents externs de la Unitat Docent Multiprofessional d’Atenció Familiar i Comunitària Costa Ponent que tenen com a hospital de referència el Parc Sanitari Sant Joan de Déu: 5 d’Infermeria d’Atenció Primària i 6 de Medicina Familiar  i Comunitària.

Un acte que ha tingut lloc al nou edifici RISE Center i en què hi ha participat els representants de les Direccions Assistencials de la institució: el Dr. Luis Lores (SJD Hospital de Sant Boi), la Sra. Raquel Fabregat (Infermeria), el Dr. Antoni Serrano (Xarxa de Salut Mental) i el Dr. Pedro Regalado (Atenció Intermèdia) que ha volgut recordar als residents  que ‘es troben en el moment més apassionant de la seva vida professional’.

Una trobada en la qual també s’ha incidit en el pes que la docència, la recerca i la innovació té al Parc Sanitari, de la mà del Dr. Josep Maria Haro, director de la Unitat de Docència, Recerca i Innovació, i el Dr. Enric Vicens, coordinador de la Unitat de Docència.

El Dr. Sebastià J. Santaeugència, director gerent de la institució, ha estat l’encarregat de posar en context el Parc Sanitari Sant Joan de Déu i finalment, el Germà Ramon Martín, en representació de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu i el Dr. Carles Paytubí, de Medicina Interna, han acostat els valors i la història del centre als nous residents.

El punt i final d’aquest acte d’acollida dels nous residents l’ha posat el Dr. Bernabé Robles, president del Comitè d’Ètica Assistencial del Parc.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search