El 25 de març el Parc Sanitari Sant Joan de Déu celebra la jornada anual de portes obertes per a futurs residents

 a Esdeveniments

Enguany, la Jornada de Portes Obertes serà virtual i es podrà seguir per streaming a través de la pàgina principal del web del Parc Sanitari Sant Joan de Déu. 

Dins la notícia trobareu un vídeo informatiu en el qual han participat residents de totes les especialitats. 

El pròxim 25 de març, el Parc Sanitari Sant Joan de Déu oferirà la jornada anual de portes obertes als futurs residents. Aquest any, es podrà seguir en reproducció en temps real a la pàgina principal del web del Parc Sanitari.

La jornada començarà a les 10 h amb la benvinguda institucional a càrrec de la Sra. Inmaculada Roig, adjunta a la Direcció General, i del dr. Josep Maria Haro, director de Docència, Recerca i Innovació. La sessió continuarà amb una presentació el dr. Enric Vicens, cap d’Estudis i coordinador de Docència, i, tot seguit, diversos residents compartiran experiències i coneixements adquirits durant la seva estada en les diferents àrees assistencials: infermeria en salut mental, medicina interna, psicologia clínica, medicina familiar i comunitària, i psiquiatria.

Aquesta cita de caràcter anual permet donar a conèixer el Parc Sanitari Sant Joan de Déu com una organització que fomenta una docència de qualitat, tant en l’àmbit de la formació de Grau com en l’acreditada especialitzada.

Podeu accedir al programa de la Jornada de Portes Obertes fent clic aquí.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search