El Centre de Salut Mental de Ciutat Vella, a l’informatiu de TVE Catalunya

 a Dia Mundial, Salut mental

Amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, el programa entrevista Berta Garcia, coordinadora d’aquest dispositiu, i una usuària del servei.

Tensió, malestar físic o fatiga són alguns dels símptomes que experimenta l’Alejandra, que té 43 anys, en fa un que va debutar amb ansietat i és usuària del Centre de Salut Mental d’Adults (CSMA) de Ciutat Vella de la Xarxa de Salut Mental Parc Sanitari Sant Joan de Déu. El seu no és un cas aïllat en els darrers temps, ja que un 30% de la població de l’Estat espanyol assegura haver experimentat un atac d’ansietat o de pànic durant el confinament, i més de la meitat afirma no haver pogut controlar la seva preocupació des que va començar la pandèmia, segons dades de la Confederació Espanyola de la Salut Mental.

Amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, l’informatiu territorial de TVE Catalunya ha entrevistat l’Alejandra i Berta Garcia, coordinadora del CSMA de Ciutat Vella, precisament, en relació amb l’empitjorament dels problemes de salut mental arran del context sobrevingut per la covid-19. “Ansietat, depressions reactives, processos de dol, insomni” són alguns dels trastorns més habituals a la consulta, segons detalla Berta Garcia.

Recommended Posts
Contacta'ns

Li respondrem el més aviat possible. Gràcies!

No el pots llegir? canvia el text. captcha txt

Start typing and press Enter to search